EkonomiNord erbjuder

Vi erbjuder företag och företagare alla de tjänster som behövs för att leda och utveckla företaget på ett framgångsrikt sätt mot uppsatta mål.

 

Affärsutveckling & lönsamhetsstyrning

Som företagare vet vi att du strävar efter högre lönsamhet. Det är dock inte alltid lätt att veta vilka åtgärder som behövs för att vända utvecklingen. Det är därför vi på EkonomiNord brukar säga att vi vill vara ditt företags externa ekonomiavdelning.

Löpande bokföring

Många företagare tycker att det är svårt och tidskrävande med bokföring men med de digitala lösningar som finns idag kan det gå både snabbare och enklare. Med EkonomiNords hjälp så hittar vi ett effektivt sätt att få bokföringen rätt utförd.

Bokslut & deklaration

Gör aldrig bokslut och deklaration själv om du inte har rätt utbildning och rätt programvara. Företagare som gör egna bokslut gör dessvärre ofta fel vilket kan leda till omfattande straffavgifter. Låt oss upprätta bokslut, årsredovisning och bolagsdeklaration för att slippa obehagliga överraskningar. 

Så funkar det att bli kund hos EkonomiNord

Det första som händer är oftast att vi pratas vid per telefon eller i ett videomöte där vi kan bekanta oss med varandras verksamhet. Vi har möjlighet att få mer information kring din verksamhet, målsättningar och visioner och du har möjlighet att ställa alla dina frågor om oss och vår verksamhet. Utifrån den diskussionen har vi på EkonomiNord chansen att fundera ut en bra och individuellt anpassad lösning för just ditt företag...

Läs mer om att bli kund