EkonomiNord erbjuder

Vi erbjuder företag och företagare alla de tjänster som behövs för att leda och utveckla företaget på ett framgångsrikt sätt mot uppsatta mål.

 

Löpande bokföring

Många företagare tycker att det är svårt och tidskrävande med bokföring men med de digitala lösningar som finns idag kan det gå både snabbare och enklare. Med vår hjälp så hittar vi ett effektivt sätt att få bokföringen rätt utförd med så liten insats som möjligt.

Löneadministration

Dina medarbetare är en viktig resurs och det finns få saker i ett företag som kan göra medarbetarna så upprörda som felaktiga löner. Eftersom regelverken kring löneadministration är omfattande och ibland svårtolkade är det en god idé att låta våra lönekonsulter ta hand om er löneadministration för att minimera risken för fel.

Bokslut & deklarationer

Gör aldrig bokslut och deklaration själv om du inte har rätt utbildning och rätt programvara. När företagare som gör sina egna bokslut blir det dessvärre ofta fel vilket kan leda till omfattande straffavgifter. Låt oss upprätta bokslut, årsredovisning och bolagsdeklaration för att slippa obehagliga överraskningar.

Lönsamhetsstyrning

Vi vet att du som företagare strävar efter högre lönsamhet. Det är dock inte alltid lätt att veta vilka åtgärder som behövs för att företaget ska utvecklas i rätt riktning. På EkonomiNord hjälper dig genom att vi skapar vi tydliga beslutsunderlag för ditt företags affärsutveckling.