Så här funkar det att bli kund hos oss

För att komma fram till hur vi kan hjälpa dig att nå dina målsättningar vill vi, så klart, veta mer om dig och din verksamhet.

 

Vi ser sedan över hur vi kan skapa enkla administrativa rutiner för att din redovisning ska fungera så smidigt som möjligt. 

Vår strävan är att hitta ett fast pris för redovisningen, uppföljningen och rapporteringen för ditt företag.

Hos oss får du en personlig redovisningskonsult som i sin tur ingår i ett team.

Första kontakten

Det första som händer är att vi talas vid per telefon eller i ett videomöte där vi kan bekanta oss med varandras verksamheter.

Personlig kontaktperson

När du valt att bli kund hos oss bokar vi in ett uppstartsmöte på vårt kontor. 

Skapa rutiner

Tillsammans sätter vi upp grundinställningarna i systemen och visar de program du kommer använda.

Vad kostar det?

Vår strävan är att snabbt hitta ett fast pris för redovisningen, uppföljningen och rapporteringen i ditt bolag.

 

Vill du veta mer om hur det är att samarbeta med oss?

Varmt välkommen till vårt kontor i Skogens Hus på Skeppargatan 1 på Teg. Vi vill gärna träffa företagare som har ambitioner och vill se över samarbetsmöjligheter för redovisning, uppföljning och utveckling av sitt företaget. Om du föredrar att vi besöker din verksamhet så gör vi gärna ett besök hos dig!

För oss är det viktigt att knyta nya kontakter eftersom vi alltid söker nya långvariga relationer med kunder. Vi är den naturliga samarbetspartnern när det gäller redovisning, lönsamhetsstyrning och affärsutveckling eftersom vi har all kompetens hos oss som en stor ekonomiavdelning normalt sett har. Våra engagerade medarbetare har all tänkbar kompetens och erfarenhet det mesta inom redovisning och företagsutveckling så vi sätter gärna ihop ett team för att lösa utmaningar.