Vår vision


Vi vill vara med och utvecklas tillsammans med er!

Det är vår drivkraft i både våra kundsamarbeten och mot våra medarbetare.

 

 

EkonomiNords målsättning är att vara delaktiga i att Umeås näringsliv växer och är lönsamt. Vi erbjuder tjänster som skapar möjligheter och trygghet för er som är våra kunder.

  • Vi ökar våra kunders engagemang i sitt företagande.
  • Vi stärker de lokala företagens lönsamhet.
  • Vi gör våra kunder och våra medarbetare mer framgångsrika.

Vår affärsidé är att erbjuda trygghet till lokala företag. Personligt, affärsmässigt och genom engagerade medarbetare skapar vi förståelse för hur redovisning och lönsamhetsstyrning påverkar våra kunders utveckling.

I alla våra kunduppdrag ligger vårt fokus på att skapa bästa möjliga förutsättningar för att kundens verksamhet ska utvecklas. Den viktigaste ingrediensen i vårt samarbete är engagemang och det försöker vi sprida hos våra kunder.

Vi stävar efter att utveckla våra medarbetares kompetens för att de ständigt ska kunna tillföra nya möjligheter hos kunderna. Det är medarbetarnas driv som är motorn i EkonomiNords utveckling.

Vår kompetens – er framgång

Vi har bred kompetens inom ekonomiområdet som täcker in såväl redovisning, lön, skatter, resultatanalys och prognosuppföljning. Detta kombinerar vi med vår erfarenhet inom affärsutveckling, organisationsutveckling och ledarutveckling.

Fatta rätt beslut

Vi är bryggan mellan den operativa verksamheten och ledningen i företaget. Det är många företagsledare som inte pratar ”ekonomiska” och därför anstränger vi oss för att översätta det till ett språk som alla förstår.

Extern ekonomiavdelning

För att erbjuda våra kunder bästa möjliga lösning så arbetar vi i team som skräddarsys utifrån vad uppdraget kräver. Vi är övertygade om att alla företag – stora som små – utvecklas av att ha tillgång till samma kompetens som finns på större ekonomiavdelningar.

 

Vid problem på hemsidan kontakta Moln8 digital marknadsföring och webbdesign