Väx med oss och våra kunder

 

 

Vi söker en erfaren redovisningsekonom som vill vara med och utveckla EkonomiNord! Läs mer här>>

 

Du blir en del av ett kundorienterat och växande företag med tjänster som spänner över hela ekonomiområdet. Eftersom vi tar rollen som extern ekonomiavdelning hos våra kunder kommer vi vara allt från redovisningsassistent, redovisningskonsult och affärscontroller till ekonomichef i våra uppdrag. Detta sätt att samarbeta gör det möjligt att utveckla våra medarbetare samtidigt som vi skapar bra underlag för att våra kunder ska kunna växa och var lönsamma.

Som medarbetare på EkonomiNord finns det hela tiden möjlighet att ta några nya steg i utvecklingen eftersom vi satsar mycket på kompetensutveckling och erfarenhetsöverföring. Läs mer om vårt kompetens- och individutvecklingsprojekt här!

Vårt erbjudande till medarbetarna

Självklart får alla medarbetare lön och våra löner ligger över medellönen i branschen. Vi tror dock inte att det är detta som är det allra viktigaste så därför har vi ett antal andra förmåner:

Vinstdelningssystem där medarbetarna har möjlighet att dela vinsten med ägarna
Personalfond där pengar avsätts varje år för att öka trivsel och samarbete
Avsättning till tjänstepension med 6% av lönen
Fri privatvårdsförsäkring efter 5 års anställning, 50% rabatt efter 3 år
Fri massage en gång i månaden
Friskvårdsbidrag på 4200:-/år


Vår kultur

Vi är ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö, där vi strävar efter att utveckla såväl företaget som individerna.

Vi tror på idén att nöjda och delaktiga medarbetare utför sina uppdrag på ett engagerat sätt, vilket gör att vi får nöjda kunder. För våra medarbetare innebär det att de är delaktiga i beslut och att alla har stora påverkansmöjligheter. Genom denna delaktighet har vi skapat ett vinnande team som lyckats utveckla medarbetarskapet och trivseln samtidigt som vi blivit dubbelt så många på fem år.

Är du vår nästa medarbetare?