Ytterligare en stark rekrytering till EkonomiNord

10 Feb 2020

EkonomiNord fortsätter växa och anställer nu Daniel Lindberg som redovisningskonsult. Daniel kommer närmast från Aspia (tidigare KPMG). Nu ser Daniel fram emot att få jobba som en del av ett team där det finns en gemensam strävan att skapa kundnytta. Han känner att det ska bli kul att få jobba med en mängd kunder från olika branscher.

”Det känns bra att komma till en lokal byrå med korta beslutsvägar och ett stort utvecklingsdriv. Det känns framförallt bra med EkonomiNord eftersom de har ett gott rykte för sin personalpolitik”

Daniel berättar att det han tycker är roligast med jobbet är att lösa bokföringsproblem och reda ut felaktigheter. När det gäller kunder berättar Daniel att frisörsalonger är en specialitet och att han även gillar att jobba med byggföretag eftersom det är hög omsättning och att de ofta behöver hjälp med lönsamhetsstyrning.

”När det gäller små företag är min styrka att jag jobbar snabbt och har lärt mig genom åren vad som är viktigt att titta närmare på och vad man kan bortse från. För småföretagare är det viktigast att ha koll på hela kostnadsbilden för att kunna veta både hur mycket man ska fakturera och beräkna lönsamheten”.
”Daniel är ytterligare en stark rekrytering som kommer att bidra till vår fortsatta utveckling”,

säger Peter Eklund på EkonomiNord.

Daniel börjar sin anställning på EkonomiNord den 17 februari.

Vill du veta mer om EkonomiNord och vilka tjänster vi erbjuder klicka gärna här för att läsa mer>>>

Om du är intresserad av att jobba hos EkonomiNord så kommer du i kontakt med oss här>>>