Mirjam Hopstadius driver företaget Working Dogstadius AB i Leos Leklands gamla lokaler i Brännland några kilometer utanför Umeå. Mirjam har lång erfarenhet av hundträning och har speciellt riktat in sig på kommunikation med målet att bli ett med hunden.

EkonomiNord hjälper företagare att fokusera på sin verksamhet

4 Dec 2018

Mirjam Hopstadius driver företaget Working Dogstadius AB i Leos Leklands gamla lokaler i Brännland några kilometer utanför Umeå. Mirjam har lång erfarenhet av hundträning och har speciellt riktat in sig på kommunikation med målet att bli ett med hunden. Den nystartade verksamheten innefattar en bokningsbar träningshall för hundar, gruppträning, specialsök, hårda spår och privatlektioner med fokus på speciella utvecklingsområden.

Working Dogstadius är ett nystartat företag och Mirjam berättar att de fått mycket hjälp av Nyföretagarcentrum. Genom deras mentorskapsprogram kom Mirjam i kontakt med EkonomiNord.

”Ekonominord är expert inom sitt område. När vi kom dit och fick vårt första möte, så kände jag direkt vilken lättnad det var att få all den hjälp man behöver. Vi vill ju lägga krutet på verksamheten och det vi är duktiga på.”

Om du också behöver hjälp i uppstarten av ett nytt företag kontakta då EkonomiNord och om du vill bli ett med din hund så rekommenderar vi att kontakta Working Dogstadius.

Se en intervju med Mirjam Hopstadius (Working Dogstadius AB) och bilder från träningshallen i filmklippet nedan.

EkonomiNord
11 Oct 2021