EkonomiNord fortsätter växa

23 Mar 2020

EkonomiNord får fler uppdrag och utökar därför med ytterligare medarbetare. Sedan en vecka tillbaka är Nina Brömster nyanställd som redovisningsassistent. Nina har tidigare jobbat på KPMG, Aspia och dessförinnan löshårsföretaget Rapunzel en längre tid. 

”Jag har alltid tyckt om ekonomi och att träffa nya människor. Framförallt gillar jag att jobba på byrå för att det är ett så varierande arbete med olika företag och branscher”

Nina menar att redovisningsyrket är bra på så sätt att det är omväxlande men samtidigt finns det möjlighet att nischa sig. Hon sökte jobbet på EkonomiNord efter att ha hört mycket positivt om företagskulturen och den familjära känslan. Det lockade också att jobba på en lite mindre redovisningsbyrå med kortare beslutsvägar och bredare arbetsuppgifter.
 
Peter Eklund - VD på EkonomiNord

”Vi fortsätter växa tillsammans med befintliga och nya kunder och Nina är ett perfekt tillskott till oss i detta läge. Med sin gedigna erfarenhet att jobba som redovisningsassistent i komplexa uppdrag och hennes positiva läggning och energi gör att vi kan gasa på lite extra. Hon kommer vara det tillskott vi behöver nu när vi startar upp fler uppdrag.”