Sandra Olofsson har verkligen ett drömjobb i sitt företag som hon drivit i snart 7 år. Hennes affärsidé är att sprida glädje.

EkonomiNord är återkommande glädjespridare

29 Apr 2019

Sandra Olofsson har verkligen ett drömjobb i sitt företag som hon drivit i snart 7 år. Hennes affärsidé är att sprida glädje.

Sandra Olofsson har under de senaste 7 åren drivit företaget ”Glädjefabriken”. Idén fick Sandra efter att hon varit med sin mormor på sjukhuset och tomtat för cancersjuka barn.

-Då kände jag att det behövs mer glädje i samhället!

EkonomiNord har anlitat Glädjefabriken i ett flertal år för goodwill event. Det började med att Peter Eklund som är VD på EkonomiNord kontaktade Sandra och ville göra något för barn som ligger på sjukhuset. Det blev en glassfest för barn som inte kunde vara med på skolavslutningen. Därefter har Glädjefabriken och EkonomiNord samarbetat kring flertalet goodwill evenemang.

När jag pratar med Sandra är hon precis i startgroparna att utveckla företaget och har anlitat EkonomiNord för löpande redovisning och affärsrådgivning. Att sprida glädje har visat sig vara en efterfrågad tjänst även vid företagsträffar och andra evenemang.

Kontakta EkonomiNord om du också vill ha hjälp med att starta upp eller utveckla ditt drömföretag.