Återvändare till nytt affärsområde på EkonomiNord

27 Sep 2018

Hejsan,

Den 1 april 2015 börjar jag min anställning på EkonomiNord. Nu när EkonomiNord gör den här satsningen på ett nytt affärsområde –Lönsamhetsstyrning – har jag valt att hoppa på tåget och jag känner mig väldigt förväntansfull inför uppstarten.

För Er som inte känner till mig så heter jag Ulrika Åberg och jag har tidigare jobbat på EkonomiNord men de senaste  åren har jag arbetat som Business Controller/ekonomichef på XL Bygg Norra AB samt affärscontroller på Norra Skogsägarna.

Min nya roll på EkonomiNord är som Affärscontroller & Affärsutvecklare. Jag brinner för att tillsammans med er föra verksamheten framåt, att optimera processer och lönsamhet och fokusera på det väsentliga i just ert företag. Det jag kan bidra med är erfarenhet, engagemang, energi & en stark vilja att föra affärerna framåt. Det ska bli roligt att jobba med företagare och vara bryggan mellan den operativa kärnan, ekonomiska redovisningen och ledningen för att skapa mervärde för Dig som kund.

Avslutningsvis vill jag säga att det känns superkul och spännande att vara tillbaka på EkonomiNord och jag hoppas verkligen att vi ses i en snar framtid.

/Ulrika Åberg