Starkare tillsammans – sammansvetsade team!

Flera av våra medarbetare arbetar mycket nära varandra för att lösa kunduppdragen. Anna Cooper, redovisningskonsult och Marlene Cederquist, auktoriserad redovisningskonsult, har jobbat tillsammans under många år.

- Vi jobbar väldigt nära och nu är vi nästan en förlängning av varandra, säger Marlene. 

Anna och Marlene agerar tillsammans som en extern ekonomiavdelning på gemensamma kunder. Anna sköter det mesta av den löpande bokföringen, medan Marlene jobbar mer med rapportering, analyser och affärsrådgivning. På så sätt kan var och en fokusera på det som den är bäst på och tycker är roligast.  

Att arbeta i team har visat sig vara en framgångsfaktor för att skapa trygghet hos både våra kunder och anställda. Hos oss på EkonomiNord har du alltid tillgång till ett brett spektrum av kompetens, där vi hjälper dig med allt från bokföring till affärsrådgivning. Att två eller fler personer jobbar så nära samma kund skapar också en trygghet vid frånvaro, eftersom det alltid finns ytterligare en person som är väl insatt i kundens företag. 

- Vi har också långa kundrelationer här på EkonomiNord, vilket gör att vi kan utvecklas tillsammans med kunden. Det tycker jag är väldigt stimulerande säger Anna.