Legendary Gym + EkonomiNord = ett starkt samarbete

Emma Edeljung och Lars Abrahamsson driver Legendary Gym I Dragonens källare där bland annat Schlagerklubben huserade förr. Verksamma inom en konkurrensutsatt marknad berättar de om sin affärsidé och sitt samarbetet med EkonomiNord. Hos EkonomiNord kände Emma och Lars direkt att dom hittat hem till sin ekonomiavdelning. Dom möttes av vanliga människor utan kostym som gav ett avslappnat intryck.

Emma Edeljung och Lars Abrahamsson driver Legendary Gym I Dragonens källare där bland annat Schlagerklubben huserade förr. Verksamma i en konkurrensutsatt marknad berättar de om sin affärsidé och samarbetet med EkonomiNord.

"Träning för många är så mycket mer än bara en plats att träna på, det är också ett andar hem. Då är det så otroligt viktigt att man känner sig välkommen och att det är en motiverande miljö och att det är dygnetruntöppet eftersom alla jobbar så olika tider numera."

Emma och Lars har med Legendary Gym samlat en mängd verksamheter under samma tak. De driver förutom gymmet en butik, behandlingsrum, café- och matservering och en webbshop. Med en så stor verksamhet kände Emma och Lars att de behövde hjälp med både löpande bokföring och rådgivning. Genom tips från en vän kom de i kontakt med EkonomiNord och kände direkt att de hamnat rätt.

"Vi fick ett varmt och bra mottagande av vanliga människor, en avslappnad miljö där vi kände att vi hittat hem till vår ekonomiavdelning."

EknonomiNord sköter löpande redovisning, fakturering, avstämningar med mera till Legendary Gym. Emma sammanfattar det så här:

"Vi skickar allt vidare till EkonomiNord så får dom göra det dom är bra på, och vi får göra det vi är bra på."

legendarygym.se

Om du också har en verksamhet som Emma och Lars och känner att du behöver professionell hjälp för att kunna fokusera på det du är bra på, kontakta då oss på EkonomiNord så berättar vi mer om hur ett samarbete skulle kunna fungera.

Kontakta oss nu